logo bm 1 1   logo baru pknp
soalan2 lazim alamat kami aduan pelanggan petalaman

Lawatan Kerja Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Pengangkutan dan Kesihatan Negeri Pahang ke Kawasan Perindustrian Tanjung Agas Pekan

:

Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Pengangkutan dan Kesihatan Negeri Pahang, YB. Dato’ Sri Norolazali bin Sulaiman telah mengadakan lawatan kerja ke Kawasan Perindustrian Tanjung Agas, Pekan, Pahang Darul Makmur pada 4 Mac 2021.
Lawatan julung kali ini bertujuan untuk melihat perkembangan pembangunan di kawasan perindustrian tersebut serta mengenalpasti isu-isu berbangkit untuk tindakan sewajarnya.
Kawasan Perindustrian Tanjung Agas, Pekan adalah sebuah kawasan perindustrian yang berpotensi untuk menarik pelabur asing dan pelabur tempatan. Pada ketika ini, kesemua infrastruktur asas telah lengkap dibangunkan serta kelulusan - kelulusan asas telahpun diperoleh bagi membolehkan pembangunan dijalankan.
Turut hadir semasa lawatan ini adalah ADUN Peramu Jaya, YB. Dato’ Sri Haji Sh Mohmed Puzi bin Sh Ali, wakil PKNP – Pengurus Perindustrian, Pengurus Teknik dan Pen Pengurus Perindustrian, barisan Pengurusan TGA Solutions Sdn. Bhd. serta wakil-wakil daripada jabatan dan agensi teknikal kerajaan negeri yang berkaitan termasuk PLAN Malaysia, Bahagian Perancang Ekonomi Negeri (BPEN) Pahang, Majlis Daerah Pekan, Pejabat Daerah dan Tanah (PDT) Pekan dan lain-lain.

Hubungi Kami

Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang

Tingkat 16, Kompleks Teruntum,

Jalan Mahkota, 25000 Kuantan,

Pahang Darul Makmur.

ICON TELEFON 02 01 +609 - 5658588  

icon fax 01 +609 - 5130510

icon email 01 webmaster@pknp.gov.my

icon email 01 corporate@pknp.gov.my

 

Jumlah Pelawat

Hari Ini 217

Semalam 982

Minggu Ini 4433

Bulan Ini 7434

Keseluruhan 2372968

Kod QR

qr-code

Layari Laman Web
Melalui Telefon Pintar

 

 

Tarikh Kemaskini


Sabtu, 10 Disember 2022

Lokasi Kami